MVO is People, Planet en dan pas Profit

Helikoptervlucht3

Maart 2018 markeert in het leven van Dajenne Klarenaar een bijzonder moment bij de start van haar eigen nieuwe onderneming ‘Werkzoektvindt.’ Een nieuw innovatief en duurzaam initiatief in de uitzendbranche. De mensen staan centraal in haar aanpak, WerkZoektvindt heeft vanuit die filosofie unieke kandidaten in portefeuille. Het uitgangspunt bij het plaatsen van kandidaten is nadrukkelijk de match met de bedrijfscultuur.

Een ontmoeting met Klaas Klunder, directeur/eigenaar van Online Inbound Marketingbureau Marketing Penguin,  leidde medio 2018 tot de oprichting van ZV Marketing Profs. ZV Marketing Profs is gespecialiseerd in het op- en begeleiden van online Inbound marketeers met inzet van HubSpot Marketing Automation Software. Dajenne: ‘Wij constateren een enorme mismatch in dit segment en leiden daartoe gedurende een korte periode kandidaten op tot volwaardige online inbound marketeers. Vervolgens detacheren wij hen en ondersteunen zo bedrijven en organisaties met lead generation oftewel meer rendement uit hun online marketinginspanningen.’

Op Insights van ABN Amro kun je meer lezen over de visie van Dajenne Klarenaar op de huidige arbeidsmarkt met o.a. hoe goed personeel te werven en te behouden, leeftijdsdiscriminatie en het succes van Marketing Automation.

New call-to-action

Leave your comment